Ön muhasebe programı
Ticari Bulut
Ön muhasebe programı
         Ticari Bulut yeni nesil bir ön muhasebe programı. Diğer programların aksine Ticari Bulut en güncel işleyiş yöntemi olan bulut teknolojisini kullanmakta. Buda programı kullanırken ciddi anlamda hızlı çalışma olanağı sağlıyor. İnteraktif kullanıcı tavsiyeleri ve talepleri ile şekillendirilmiş bir program olduğu için henüz kullanmaya başlayacaklar için gayet rahat ve yabancılık çekmeden kullanım imkanı sunuyor. Basit stok-tahsilat-fatura üçgenine sıkışmış programların aksine Ticari Bulut kullanıcılarına bir çok imkan sunmakta. 
 
         Mesela ; fatura sihirbazı ile elinizdeki matbu faturayı programa tanıtarak hiçbir şekil, şablon ve fatura değişikliğine gitmeden program üzerinden sadece birkaç tıkla (faturadaki kalemler ne kadar karışık olursa olsun, sattığınız ürünün stoka kaydı açılmış olsun olmasın vb.) kolayca zaten hali hazırda kullandığınız faturayı bilgisayarınız üzerinden tanzim edebiliyor ve isterseniz arşivleyebiliyorsunuz. 
 
         Ticari Bulut ile alacak ve ödemelerinizi bir takvime dökerek planlayabiliyorsunuz. Ticari Bulut bunları sizin için takip ediyor gider ve gelirlerinizi raporluyor. Vadesi geçmiş alacaklarınızı size hatırlatıyor hatta isterseniz alacaklı olduğunuz müşteriye sms yolu ile bilgilendirme yaparak devamında yine sms ile borcunuzu tahsil edebiliyor. Daha ne olsun... 
 
          Personel takip modülü ile çalışanlarınızı ve giderlerini takip edebilir çalışan yada şubelerinize istasyon açarak Ticari Bulut programını tüm modülleri yada kısıtlayarak (sadece satış yada faturalan kesme yetkisi vermek gibi) onlarında kullanımına sunabilirsiniz bu işlem sırasında siz merkez olarak tüm işlemleri, elemanlarınızın satışlarını, şubelerinizdeki stokları vs. takip edebilir günlük haftalık yada aylık raporlama ile kasa kazançlarını, raf ve depo stoklarını kolayca karşılaştırabilirsiniz. Böylelikle ticaret dışı kayıplarınızın önüne geçebilirsiniz. Bu tarz kayıplar Küçük ve Orta ölçekli işletmelerin cirolarının 7-8 ine kadar ulaşabilmektedir. Bunun yanı sıra icra ve avukat takibi ile dosyalarınızdan alacakların takibini ve süresini kontrol edebiliyorsunuz. 
 
           Bunun gibi bir çok özelliği ile Ticari Bulut veri depolama alanına ihtiyaç duymaz, donanım yatırımına ihtiyaç duymaz mevcut bilgisayarınız ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Diğer Makalelere de Göz Atabilirsin
Stok takip programı Okumak için Tıklayın
Kolay Ön Muhasebe Okumak için Tıklayın
Muhasebe Okumak için Tıklayın
Gelir gider takibi Okumak için Tıklayın






Ticari Bulut'u 14 gün ücretsiz deneyin

Memnun kalırsanız bir paket seçin