Borç takip programı
Ticari Bulut
Borç takip programı
Aylık Ödeme Takvimi ile Borçlarınız Kontrol Altında
 
         Ödeme takvimi modülü ile her ay ödediğiniz, kira, elektrik, internet faturası, sigorta, aidat vs gibi ödemeleri kontrol edebilirsiniz, sınırsız tekrarlayan ödeme oluşturabilirsiniz. Ay ay ne kadar ödeme yapılacak gözünüzün önünde olur. Tekrar eden veya bir kereye mahsus ödenecek olan tüm ödemelerinizi Ticari Buluta tanımlayıp kontrol altına alabilirsiz. Unutulan veya sürpriz ödemeler artık canınızı sıkmayacak, zamanında yaptığınızda veya ödeme için ek süre istediğinizde, ödemenin gecikmiş olmasına göre kurumsal olarakta güveniniz artacak, ticari hayatınıza Ticari Bulut ile güvenle devam edeceksiniz 
 
         Ödemelerinizi istediğiniz kasa, banka hesabı veya kredi kartlarınız ile yapabilirsiniz. Ödeme yaptığınızda yapılan ödeme ilgili hesaptan otomatik olarak düşer, ödemeyi iptal ettiğiniz de ilgili hesaptan da otomatik silinir. 
 
 Vadeli Alış Yapıyorsanız, Ödeme Takvimi Tam Size Göre
 
          Tedarikçinizden vadeli yaptığınız alış işlemleriniz otomatik olarak ödeme takvimine işlenir, ödeme tarihini değiştirme vade iptal etme gibi işlemlerde ödeme takvimi kendini otomatik olarak günceller. Siz ödeme takvimi ile aylık bazda yapacağınız ödemelere odaklanırsınız. Gerisini Ticari Bulut sizin yerinize organize eder.

Diğer Makalelere de Göz Atabilirsin
Gelir gider takibi Okumak için Tıklayın
Taksitli satış yapan firmalar için ön muhasebe programı Okumak için Tıklayın
Kasa banka takip programı Okumak için Tıklayın
Kolay Ön Muhasebe Okumak için Tıklayın






Ticari Bulut'u 14 gün ücretsiz deneyin

Memnun kalırsanız bir paket seçin